ASBAE

Noticias

Texto alternativo imagen

21/06/2016 · Conveni de col·laboració PROTEC

ASBAE ha signat un acord de col·laboració amb PRO-TEC perquè els associats de tota España puguin gaudir de bons descomptes en la compra dels seus productes, assessorament tècnic i comercial, jornades de presentació i material de suport al taller: cartells, tríptics, vídeos, etc

PRO-TEC pertany al grup internacional “bluechemGROUP” amb una trajectòria en el mon de l’automoció de més de 30 anys d’experiència i amb presència en més de 80 països dels cinc continents. L’amplia línia de productes estan certificats amb el TÜV NORD CERT GMBH. BluechemGROUP ha estat la primera companyia alemanya del sector a els productes se'ls a atorgat el certificat “Made in Germany” (que vol dir que mes del 70% dels productes utilitzats son fets i fabricats a alemanya).

PRO-TEC desenvolupa en el sector d'automoció productes i tractament tècnics-químics per a tallers de manteniment i reparació d'automòbils i tot el relacionat amb el manteniment de vehicles amb motors de combustió interna. Els seus productes, de la més alta qualitat, estan orientats a protegir els motors i el medi ambient. Els tallers rebran la visita d’un comercial per la presentació dels productes i l’explicació de les condicions i avantatges de l'acord.

Texto alternativo imagen Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn