ASBAE

Noticias

Texto alternativo imagen

24/05/2016 · Conveni de col·laboració CRO

ASBAE ha signat un acord de col·laboració amb CRO (Central Recambio Original), aquest acord és pels associats de tota España. Central de Recanvio Original és l'operador logístic que gestiona els recanvis de la xarxa de concessionaris QUADIS la qual cosa permet posar disposició d’ASBAE una estructura de servei pensada exclusivament per donar solució a les necessitats de subministrament de recanvi original, per realitzar compres de material captiu del fabricant, o bé productes com planxa. Cal recordar que tot el material que fabrica o subministra Bosch, l’hem de continuar comprant a la xarxa de distribuïdors de Bosch, hem de ser fidels ala marca.

Central de Recanvi Original és el proveïdor de recanvis de referència a nivell nacional, a més de ser l'operador logístic pioner en el seu sector. A CRO hi ha tot el recanvi original de més de 25 marques d'automòbil, vehicle comercial lleuger i vehicle pesat.

El CRO posa a disposició d’ASBAE una estructura de servei pensada exclusivament per donar solució a les necessitats de subministrament de Recanvi Original. A més, CRO compta amb les millors infraestructures, tecnologia i grup humà per oferir el millor servei possible.

Hi haurà descomptes importants per als associats a l’ASBAE. Als tallers associats que ja siguin clients de CRO, se’ls aplicarà les noves condicions. L’enviament del materials serà amb ports pagats a cada un dels associats amb compte de crèdit a CRO.

Un comercial de CRO es posarà en contacte amb tots els associats per explicar personalment les condicions econòmiques de l'acord. També ens podran donar una ajuda tècnica i una prestació d'utillatge especial, si fos necessari.

Texto alternativo imagen Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn